Ben zijn Schoonmoeder, maar wat heeft hij een zalige pik

Ben je 42. Alleen met je kinderen. Je redt je prima. Ben een doorzetter. Even geen vast relatie of anderszins voor mij. Het gebeurde plots. Was eens een weekend alleen thuis. Liever niet, mis mijn kinderen, maar aan de andere kant, kan nu echt mijn ding doen. Net in bad geweest. Was de vrijdagavond, die eerste keer vergeet ik niet meer. Alleen een groot shirt aan. Heerlijk. Keek op de klok. Kon al wel. Schonk mij een wijntje in. Had al een leuke film in gedachten. Schaaltje klaar gezet met hapjes, fles wijn in de koeler, alles binnen handbereik. Zit net, gaat de bel. Nee, echt? Kijk door het kiertje bij het gordijn. Staat Ralf bij de voordeur. Vriend van mijn dochter. Wat te doen?

Doe toch open. “Ralf, kom binnen, wil net een film kijken, wat is er aan de hand”? Hij verontschuldigd zich. “Sorry Lies dat ik jou stoor, maar mijn laptop ligt hier nog, die heb ik echt nodig dit weekend”. “Nou, neem aan dat jij weet waar die ligt, ik ben in de woonkamer”.
Dan dadelijk maar de film aanzetten, Ralf zal vast zo beneden zijn, gedag zeggen, als hij weer weg is, dan wordt het mijn avond.
“Gevonden”. Hij is echt een attente jongen. Denk bij mij zelf, Lies, hij kan toch wel even wat drinken, mits hij er zin aan heeft, doe eens niet zo ‘bot’. “Misschien zin aan een pilsje, eentje hoor, wil graag straks even alleen zijn, niet verkeerd bedoeld, maar heb mij er echt op verheugd”. ‘Ohh, wil jou niet in de weg zitten, mag wel een pilsje, ga ik daarna weer”.
Haalde er snel 1. “Nou, pak mijn glas, proost”. “Zet vast de tv aan, de zender moet ik even zoeken, kan ik dadelijk kijken“. Ralf kijkt naar het scherm. Kom ik langs de porno zenders, waarom, maar laat de knop van de afstandsbediening los.
Meteen een mooie, nette film op het scherm. Zie Ralf er lacherig, onhandig, boeit hem wel, naar kijken. “Sorry, laat de film net lang genoeg in beeld, zap dan door.

“Och kan geburen, toch”? Nu lach ik zelf ook een beetje schaapachtig. Neem Ralf helemaal in mij op.
Had ik het moeten doen, tuurlijk niet, maar ik deed het wel. Ga staan. Ralf kijkt omhoog. “En, trek het shirt uit, vind je dit ook leuk”? Zijn ogen weten niet waar ze zo snel overal naar moeten kijken.
Ben verdorie hem aan het opgeilen, lijk wel niet goed wijs, ga door. Doe mijn benen iets uit elkaar. “Vinger mij eens”. Hij aarzelt niet eens. Gaat op de rand vd bank zitten. Kijkt mij aan, drukt zijn vingers er meteen in. Gaat heerlijk bewegen in mij. Kijk Ralf geil aan. Heerlijk zijn vingers. “Stoppen”. Langzaam haalt hij zijn vingers uit mij.
“Ohh, Lies, je wil denk ik graag mijn pik zien”! Hij weet verdorie wat ik denk. ‘Ja”.
Broek gaat uit. Plaagt mij. Ik streel, gaat vanzelf, mijn klit. Blijf Ralf volgen. Wrijft over zijn stijve paal. “Deze dan ook uit”? Kan alleen maar knikken met mijn hoofd. Volg alles wat hij doet. Hemels,. Krijg een machtige, serieus, dikke stijve te zien. Hij streelt zijn pik. “En Lies, lekker genoeg”? Hij weet mij echt wel nog heter te maken.

“Lies, op je knieën, pijpen”. Heerlijk zoals hij dit zegt. Doe het maar al te graag, te lang geleden dit zo gevoeld. Pak zijn pik beet. “Lies, lekker aftrekken, houd ik van”. Merk dat ik het ook nog heerlijk vind zo aangesproken te worden. “Hmm, doe je lekker, likken en zuigen”. Ben onderdanig op de een of andere manier, doe precies wat Ralf zegt.
“Kijk Ralf aan, zijn stijve in mijn mond, die blik van hem en zijn hele ondeugende glimlach. Hij heeft precies door dat ik er heel veel zin aan heb. Ga ‘los’ op zijn zalige pik. Ralf kreunt. Ik ga op en neer. Zijn handen regelen mijn ritme. “Klaar, Lies, stoppen”. Nu al?
Hij pakt mij best stevig vast. ‘Dus Lies is geil”. “Liggen jij”. Hij zorgt er voor dat ik in een mim van tijd op mijn rug in de bank lig.
“Je bent geil Lies, nou ik ook, ga je nu voelen”. Yes, zijn pik in mijn kutje. Maar hij duwt mijn benen omhoog. Smeert zijn pik in met zijn mondvocht. Voel zijn vingers bij mijn aars. Dit gebeurt allemaal best snel, heb geen tijd om nog iets te zeggen. Ralf drukt zijn eikel al in mijn kont. Kijk, knijp stevig in zijn armen, hoe Ralf zijn lichaam naar mij toedrukt.
Mijn mond gaat open. Zijn hand op mijn mond, Ik moet even gillen. Hij moet nu tot aan zijn ballen in mij zitten. Gaat, eerst langzaam bewegen, voert het tempo al snel op. Nu gaat het steeds ‘prettiger’. Als een wilde hengst neemt hij mij nu. Dat ik er nog steeds beduusd van ben, moet hij zien, maakt hem niks uit.
“Jaaa, Ralf zijn lichaam trekt helemaal ‘strak’, Lies ik spuit je vol”. Blijft stoten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *