Vuurdoop als Cuckold

neens was Els verdwenen uit haar bed. Het zal rond drieën geweest zijn. Peter, die lange tijd onze huisvriend was geweest was gisteravond langsgekomen en we hadden er een feestje van gemaakt. Het was lang geleden dat we elkaar voor het laatst hadden gezien. We hadden heerlijk bijgepraat en misschien iets teveel van de goede wijn gedronken. Ik was aangeschoten geweest en was uiteindelijk blij mijn bed te zien. Maar nu was ik klaarwakker. Ik stapte uit mijn bed om naar de wc te gaan en ik ging ervan uit dat Els daar heen was gegaan. Op de gang kwam ik erachter dat Els en Peter samen in onze logeerkamer waren. Ze waren diep in gesprek. De deur stond op een kier en ik hoorde alles luid en duidelijk. Ik hoefde niet te luistervinken. Ze hadden het over de fantastische seks die ze eerder met elkaar hadden gehad toen Peter nog bij ons in huis woonde. Els miste zijn grote pik. Els liet weten dat ze door mij nooit zo lekker was geneukt als door hem.
Ze had lang naar hem uitgekeken en was blij hem weer te zien. Het gesprek viel even stil. Peter gaf te kennen dat hij Els nog steeds een van de mooiste vrouwen vond die hij kende.
Els nam het verdere initiatief en zei dat ik in diepe slaap was – wat niet weet wat niet deert -. Els vertelde dat ze al weken niet met mij had gevreeën.

Dat was ook zo. Els hield van grote pikken. Ze had het ooit gedaan met Alfonso een andere vriend van ons. Regelmatig neukte ik haar met onze voorbindlul die wij Alfonso noemde.
Ze had me geleerd om toe te kijken als hij kwam logeren. Ik droeg dan vaak mijn peniskooitje. En ook steeds vaker liet zij mij die dragen. Het maakte ons seksleven weer spannend niet te weten wanneer ik bevrijd zou worden. Min of meer zorgde mijn opsluiting ervoor dat ik me altijd opgewonden voelde. Ook nu ik hen zo samen hoorde voelde ik mijn pik groeien in zijn kooitje.
Voorzichtig deed ik de deur een beetje verder open om te zien wat er gebeurde. Els zat op zijn hondjes en Peter was net zijn pik in haar aan het steken. Els keek me recht in mijn gezicht aan. Verblikte of verbloosde niet en zei me dat ik net op tijd kwam.

Ze liet me verder komen. Ik zag aan Peter dat hij schrok maar hij herstelde zich snel. Zonder poespas vertelde Els dat ze op dit moment gewacht had om mij mijn vuurdoop als cuckold te geven.
Ze beval me om mijn broek uit te trekken en me te laten bewonderen door Peter. Deze keek zijn ogen uit toen hij zag dat ik opgesloten zat. Nog meer zag hij dat Els mij in haar macht had en ik er opgewonden van raakte dat zij mij bevelen gaf. Ik moest haar likken waar Peter bij was, daarna moest ik Peter pijpen en hem vriendelijk vragen of hij Els wilde neuken. Nou dat wilde Peter wel. Hij neukte er op los en al gauw schoot hij zijn zaad in Els’ haar kut. Ik had het nakijken maar genoot nog meer dan zij van het schouwspel en van de wetenschap dat Els mij tot haar cuckold had gemaakt en wij nog vele avonturen zouden gaan beleven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *